Συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη θα έχει την Τετάρτη (18/5) ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, προκειμένου να δουν πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα που προκύπτει με την αγωγή 59 μελών του Ερασιτέχνη κατά του αποτελέσματος των εκλογών για τη Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο στον Βοτανικό.

Κανείς στην πλευρά των πράσινων, όπως και σε αυτή του δήμου, δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, αλλά είναι γεγονός και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, να μη βγει εκτός χρονοδιαγράμματος το έργο. Έτσι, ο Μαλακατές θα συναντήσει την Τετάρτη τον Μπακογιάννη ώστε να δουν πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα δήμος και Ερασιτέχνης.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, οι δρόμοι είναι δύο και όχι εύκολοι: Πρώτον, να γίνει προσπάθεια ώστε να πειστούν αυτοί οι 59 να αποσύρουν την αγωγή. Δεύτερον, να γίνει προσπάθεια ώστε η εκδίκαση της υπόθεσης να γίνει νωρίτερα και όχι τον Φεβρουάριο του 2023, όπως έχει οριστεί.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τίποτα από τα δύο δεν είναι εύκολο, με τον Ερασιτέχνη να ξεκαθαρίζει πως θα βγάλει ανακοίνωση μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο, για να ενημερώσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τις επόμενες κινήσεις.