Η Λίβερπουλ έχει αναγεννηθεί αγωνιστικά με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της και αυτό σημαίνει, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, αύξηση εσόδων, με τα νεότερα ρεπορτάζ να θέλουν το κλαμπ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για νέα συμφωνία σχετικά με τη διαφήμιση στη φανέλα, η οποία θα αποφέρει 95 εκατ. ευρώ ετησίως και θα την μετατρέψει στην πιο ακριβή του κόσμου.

Η αγγλική ομάδα, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα και την πρόκριση στον τελικό του Champions League, τα τελευταία χρόνια εισπράτει το ποσό των 47 εκατ. ευρώ ετησίως από τη βρετανική εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Standard Chartered, η οποία θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία της με το κλαμπ.

Το ίδιο επιθυμεί και η Λίβερπουλ, αλλά με νέους όρους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Daily Mail, η διοίκηση των κόκκινων ζητάει από τη Standard Chartered να υπερδιπλασιάσει την προσφορά της και να δίνει, πλέον, 95 εκατ. ευρώ ετησίως. Ποσό που θα μετατρέψει αυτομάτως τη φανέλα της Λίβερπουλ στην πιο ακριβή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με την εκτίμηση της βρετανικής εφημερίδας να είναι ότι το deal θα ολοκληρωθεί τελικά.