Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 20:00 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ Για την 21η αγωνιστική της Basket League, με τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα να γίνεται από το κανάλι της ΕΡΤ 3.

Το ντέρμπι είναι καθοριστικό, καθώς αναμένεται να κρίνει ποιος θα τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας, κάτι που σημαίνει και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη με 62-59, για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague, ενώ ο Ολυμπιακός από το 89-76 επί του Άρη.

Χωρίς τον Ζαν-Σαρλ ο Ολυμπιακός – Κανονικά ο Σαντ Ρος για τον Παναθηναϊκός

Χωρίς τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι ο Γάλλος φόργουορντ εισήχθη στο νοσοκομείο με κολικό του εντέρου, με αποτέλεσμα να τεθεί «νοκ άουτ» από τη σημερινή αναμέτρηση των «αιωνίων» για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Ο Δημήτρης Πρίφτης υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος αποκόμισε ενοχλήσεις στην αναμέτρηση με τη Φενέρ, ωστόσο δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Παράλληλα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς ακολούθησε μέρος της προπόνησης την Κυριακή και λογικά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.