Από τις 22 Μαΐου 2021 έχουν περάσει 283 μέρες και ο Κώστας Φορτούνης μπορεί να νιώσει ξανά… κανονικός ποδοσφαιριστής, αφού ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών και είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής (3/4) με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Ο επιθετικός μέσος των ερυθρόλευκων είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στον περσινό τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, έχοντας να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα στη συνέχεια. Τα ξεπέρασε όμως, επέστρεψε στη δράση πριν λίγες εβδομάδες με τον Ολυμπιακό Β’ και τώρα είναι έτοιμος και για την πρώτη ομάδα.

Αυτό, τουλάχιστον, δείχνει το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου οι Πειραιώτες θα κυνηγήσουν ακόμη μία νίκη προκειμένου να πλησιάσουν κι άλλο στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.