Αν και δηλώνει πως είναι φίλοι όταν δεν βρίσκονται ως αντίπαλοι στο γήπεδο, ο Γουέιν Ρούνεϊ ανέφερε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους πιο εκνευριστικούς ποδοσφαιριστές που έχει συναντήσει.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γράφοντας στην Sun, σχολίασε πολλά πράγματα από την ποδοσφαιρική του καριέρα. Από την ημέρα που ως 14χρονο παιδάκι… διαολόστειλε τον Φέργκιουσον στο τηλέφωνο, μέχρι την απόφαση να εμπλακεί στην προπονητική με απώτερο σκοπό ν’ αναλάβει κάποτε την Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας για ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνυπήρξε, ο Ρούνεϊ είχε να πει για τον CR7: «Ήταν τρομερά καλός, αλλά και τρομερά εκνευριστικός. Τώρα μπορεί να μην είναι το ίδιο καλός με άλλες εποχές, αλλά μάλλον παραμένει εκνευριστικός. Έξω από το γήπεδο είμαστε φίλοι, αλλά όταν βρισκόμαστε μέσα σε αυτό ως αντίπαλοι δεν δίνω ούτε μια δεκάρα για εκείνον».

Ο «Ρου» είχε να πει και για τον Κάρλος Τέβες: «Όταν κάναμε ταξίδια για το Champions League πήγαινα και τον έπαιρνα από το σπίτι του. Μια μέρα, του μιλούσα για μισή ώρα κι εκείνος δεν είπε τίποτα. Αυτό με είχε ενοχλήσει, με είχε απογοητεύσει».

Πηγή: gazzetta.gr