Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε στη φετινή σεζόν, μετά και την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του Champions League αλλά τελικά απέτυχε παταγωδώς, αφού αποκλείστηκε στη φάση «16». Εξέλιξη που έχει ως συνέπεια να… ανοίγουν στόματα στη γαλλική πρωτεύουσα, με τον Νεϊμάρ να έρχεται σε δύσκολη θέση έπειτα από όσα αποκαλύπτονται.

Οι Παριζιάνοι για ακόμη μία χρονιά δεν θα καταφέρουν να πετύχουν τον μεγάλο στόχο τους και οι Άραβες ιδιοκτήτες φέρονται να έχουν βαρεθεί με αυτή την κατάσταση και να ετοιμάζουν αλλαγές. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, το καλοκαίρι να αποχωρήσουν βαριά ονόματα από την Παρί και ένας εξ αυτών ίσως να είναι ο Νεϊμάρ.

Το θέμα είναι πώς μπορεί να γίνει αυτό, πώς είναι δυνατόν να βρεθεί ομάδα για να τον αγοράσει δηλαδή, όταν θέλει δεκάδες εκατ. ευρώ ετησίως, έχει το μυαλό του πάντα στα πάρτι και πάει στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν… μεθυσμένος!

Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε ο δημοσιογράφος Ντανιέλ Ριολό στην εκπομπή «After Foot» του RMC Sport, δίνοντας σε όλους να καταλάβουν τι κατάσταση επικρατεί στα αποδυτήρια των Παριζιάνων με όλους τους ακριβοπληρωμένους αστέρες που έχουν συγκεντρωθεί.