Ο τραγικός, όσο και αναμενόμενος δυστυχώς, επίλογος για τον Παντελή Κυριακίδη γράφτηκε την Κυριακή (13/3), βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του ΠΑΟΚ που πρέπει να πει «αντίο» σε ένα παιδί που ήταν οπαδός και αθλητής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου αλλά η μοίρα δεν ήταν καλή μαζί του, έχοντας μείνει σε κώμα για 13 χρόνια μετά το τροχαίο της 24ης Μαΐου 2009, όταν ήταν 12 ετών, στο οποίο σκοτώθηκε ο πατέρας του.

Ο Παντελής προσπάθησε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη και το πάλεψε για 13 χρόνια, αλλά οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του. Γεγονός που επιβεβαιώθηκε δυστυχώς, με τον ΠΑΟΚ να τον αποχαιρετά με την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Ο Παντελής Κυριακίδης πάλευε επί 13 χρόνια για ένα θαύμα, όντας καθηλωμένος σε άγρυπνο κώμα. Ήταν 24 Μαϊου του 2009 όταν επιστρέφοντας από ένα τουρνουά του PAOK Academy στην Αθήνα ενεπλάκη σε τροχαίο.

Ο μπαμπάς σκοτώθηκε, ο μικρός τραυματίστηκε βαριά. Έκτοτε μάχονταν για τη ζωή του, έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένεια του και την οικογένειά του ΠΑΟΚ, που πάντα τον στήριζε. Ο δικός μας Παντελής θα κηδευτεί στο χωριό Μάνδαλο, στη Σκύδρα και θα αναπαύεται μαζί με τον πατέρα του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».