Η Τουρκία είχε ντέρμπι κορυφής στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, αφού η πρωτοπόρος Τραμπζονσπόρ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη αντιμετώπισε τη 2η Κόνιασπορ και τη νίκησε με 1-0, αποτέλεσμα που τη στέλνει στο +12 και ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Το κλίμα στην ομάδα της Τραπεζούντας, όμως, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό και ο λόγος είναι ο θάνατος ενός οπαδού της, λόγω καρδιακής προσβολής, την ώρα του αγώνα.

Ο Εγιούπ Γιουσούφ πανηγύριζε στις εξέδρες για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του αλλά η καρδιά του δεν άντεξε και σταμάτησε να χτυπάει, με συνέπεια να επικρατήσει αμέσως πανικός και να μεταφερθεί όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο. Εκεί όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αφού δεν κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του και να παραμείνει στη ζωή.

Γεγονός που επισκίασε τη μεγάλη νίκη της Τραμπζονσπόρ, η οποία στην επίσημη ενημέρωσή της για το περιστατικό ανέφερε τα εξής: «Ο οπαδός μας, Εγιούπ Γιουσούφ, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο έχοντα υποστεί καρδιακή προσβολή στο γήπεδο, έφυγε από τη ζωή. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην κοινότητα των οπαδών μας».