Στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης και κατέθεσαν στεφάνι και φανέλες ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες ομάδων της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα τους ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει, εκφράζοντας βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 19χρονου Άλκη.

«Θέλω να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη γιατί. Δεν μπορεί κανένας να έχεις στο μυαλό τον πόνο περνάει αυτή η οικογένεια. Εγώ ένα πράγμα θέλω να πω όλοι έχουν δικαιώματα να υποστηρίξουν την ομάδα που θέλουν, αλλά κανένας δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου. Χάθηκε άδικα εδώ, δεν είναι πρώτη φορά, ας είναι η τελευταία αυτό είναι η επιθυμία όλων μας. Είμαστε εδώ γιατί το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός πρέπει να είναι μία γιορτή, όχι κάτι άλλο», δήλωσε ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι με αυτό που μάθαμε και είδαμε να δώσουμε τα βαθύτερα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Είναι πολύ άδικο να φεύγει μια ζωή. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα».

Πηγή βίντεο thesstoday.gr