Μπορεί από την 20η αγωνιστική της Super League να ξεχωρίζει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, όμως το πρόγραμμα ανοίγει με τρεις αναμετρήσεις που θεωρούνται σημαντικές για την διαμόρφωση των ισορροπιών όσον αφορά την εξάδα, αλλά και τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, θέλει να δείξει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο μετά το διπλό στη Νίκαια, με τους φορμαρισμένους Αρκάδες να επιθυμούν να παραμείνουν στην εξάδα.

Την ίδια ώρα (15:00), η Λαμία μετά την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου φιλοξενεί τον ΟΦΗ, ο οποίος δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθειά του να βρίσκεται στις θέσεις των play-offs.

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με ένα ματς που έχει σπουδαίο ενδιαφέρον όσον αφορά τη μάχη στην «ουρά», με τον Ιωνικό να υποδέχεται τον Ατρόμητο, θέλοντας να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που μετράει εδώ και πέντε αγωνιστικής, την ώρα που οι Περιστεριώτες θέλουν να ξεκολλήσουν από την προτελευταία θέση.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29/1

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 15:00 (CosmoteSport 1)
Λαμία-ΟΦΗ 15:00 (CosmoteSport 3)
Ιωνικός-Ατρόμητος 17:15 (CosmoteSport 2)

Κυριακή 30/1

Παναιτωλικός-Άρης 15:00 (CosmoteSport 2)
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 15:00 (NovaSports Prime)
ΑΕΚ-Βόλος 17:15 (CosmoteSport 1)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 19:30 (NovaSports Prime)