Μετά το θρίλερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία που οδήγησε στην απέλασή του, ο διάσημος τενίστας θα πρέπει να εμβολιαστεί αν θα θέλει να συμμετέχει στο Ρολάν Γκαρός, σύμφωνα με τη δήλωση της Υπουργού αθλητισμού της Γαλλίας, η οποία στάθηκε στη ψήφιση του σχετικού πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Χωρίς να τον κατονομάσει η Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Ροξάνα Μαρατσινεάνου, στάθηκε στην υπερψήφιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και στο ότι μόνο μ’ αυτό θα γίνεται η είσοδος σε δημόσια κτίρια και αθλητικούς χώρους. Όπερ σημαίνει ότι ο Νόλε, αν θέλει να διεκδικήσει το 3ο Γαλλικό Όπεν της καριέρας του, θα πρέπει να εμβολιαστεί.

Η ανάρτηση της υπουργού Αθλητισμού της Γαλλίας

Συγκεκριμένα, η Μαρατσινεάνου έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter: «Το πιστοποιητικό εμβολιασμού υπερψηφίστηκε. Μόλις τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος, θα γίνει υποχρεωτικό για την είσοδο σε δημόσια κτίρια όπου ήδη ζητείται πιστοποιητικό (στάδια, θέατρα) για όλους τους θεατές, τους συμμετέχοντες, Γάλλους ή αλλοδαπούς επαγγελματίες. Ευχαριστώ το αθλητικό κίνημα για τη δουλειά στο να πειστούν οι τελευταίοι, λίγοι ανεμβολίαστοι. Θα εργαστούμε μαζί ώστε να γίνουμε πρέσβεις αυτών των μέτρων σε διεθνές επίπεδο».

Πηγή: Gazzetta.gr