Σε ένα κοριτσάκι 8 χρονών, που ζήτησε από τον Κιλιάν Μπαπέ να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αποφάσισαν να δείξουν το μένος τους κάποιοι «οπαδοί» της ομάδας.

Η μικρή Καμίλ, που πάσχει από σύνδρομο Vacterl είναι οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν και του Κιλιάν Μπαπέ και πριν λίγες ημέρες μέσω του λογαριασμού του συλλόγου «Un Sourire Pour Camille» που εκπληρώνει τις επιθυμίες παιδιών που αντιμετωπίζουν βαριές ασθένειες, ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς της.

«Σε παρακαλώ μείνε στην Παρί και συνέχισε να μας κάνεις να ονειρευόμαστε. Σε αγαπάμε» είπε η 8χρονη Καμίλ απευθυνόμενη στον Γάλλο διεθνή που ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ.

Το όμορφο αυτό μήνυμά της, φαίνεται πως… ενόχλησε κάποιους οπαδούς που έσπευσαν στην ανάρτηση να σχολιάσουν προσβάλλοντας και εξυβρίζοντας το μικρό κορίτσι.

Ο ίδιος ο Κιλιάν Μπαπέ, υπερασπίστηκε και στήριξε την Καμίλ, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τα απαίσια σχόλια που συνόδευσαν την ανάρτηση. «Σου εύχομαι επίσης καλή χρονιά μικρή μου Καμίλ. Συνέχισε να παλεύεις όπως κάνεις, δίνεις σε όλους μας ένα μάθημα ζωής. Η βία των σχολίων για ένα παιδί… Πραγματικά πιάνουμε πάτο. Πρέπει να έρθουμε στα συγκαλά μας» έγραψε συγκεκριμένα.

Πηγή: gazzetta.gr