Δίπλα στην ομάδα, μια μέρα πριν την μάχη πρωτιάς με τον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και είχε τετ-α-τετ με παίκτες του τριφυλλιού για να τους εμψυχώσει.
Σύνθημα νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό δια στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου! Ο πρώην ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ανηφόρισε σήμερα στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του μεγάλου ντέρμπι αύριο, που θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια.

Είχε, μάλιστα, τετ-α-τετ με κάθε παίκτη ξεχωριστά και προσπάθησε να τους βάλει στο… κλίμα για το πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι του Σάββατου, όπου το τριφύλλι δεν θέλει απλώς νίκη, αλλά και με διαφορά επτά πόντων, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ.

Ο Γιαννακόπουλος «εμψύχωσε» λοιπόν τους παίκτες του Ιβάνοβιτς, έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους κι αυτοί με την μεριά τους αύριο καλούνται να δείξουν… τι κατάλαβαν.

Υπενθυμίζεται πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αγωνιστεί ο Τζέιμς Γκιστ, που θα απολογηθεί στο ΕΣΚΑΝ, λόγω του θετικού δείγματος σε ινδική κάνναβη και αναμένεται να ξεκαθαρίσει -λογικά- και η ποινή του.

Πηγή: sport-fm.gr