Οι Μιλγουόκι Μπακς υπολογίζουν και πάλι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το ερώτημα είναι το από πότε ακριβώς θα μπορέσουν να τον έχουν και πάλι στο παρκέ να τους καθοδηγεί. Ο Έλληνας σούπερ σταρ βγήκε από το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού του NBA.

Ωστόσο, παραμένει στον… αέρα το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς απόψε (25/12, 21:30) στο «Fiserv Forum». Η απουσία του δεν ήταν μικρή καθώς έχασε πέντε παιχνίδια από τις 14 Δεκεμβρίου, ενώ το πρωτόκολλο απαγορεύει ρητά στους παίκτες να ασκούνται στο διάστημα που παραμένουν απομονωμένοι. Οπότε, ίσως κριθεί πως είναι νωρίς να επιστρέψει απέναντι στην ομάδα της Βοστόνης. Ο ίδιος, πάντως, επέλεξε να προπονηθεί σήμερα και να έρθει και πάλι σε επαφή με την μπάλα και τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο δίκτυο ESPN, οι Μιλγουόκι Μπακς κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αποφασίσουν για το αν θα παίξει με τους Μπόστον Σέλτικς λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, ο οποίος σημειωτέον είναι πολυαναμενόμενος. Τα «ελάφια» μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες και έχουν ρεκόρ 21-13.