Ήττα σοκ για ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη 15η αγωνιστική της Super League Interwetten, όπου παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, τελικά έφυγε χαμένη και έμεινε στους -11 από τον Ολυμπιακό. Έχασε πέναλτι στο 86′ ο Άμραμπατ.

Η Ένωση ξεκίνησε με 4-2-3-1 και ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τους Κρητικούς με 4-1-4-1. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και μάλιστα προηγήθηκε στο 14ο λεπτό με γκολ του Βράνιες και ασίστ του Μάνταλου.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 23’ ο ΟΦΗ απάντησε με τον Λάμπρου, που σούταρε από το σημείο του πέναλτι.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1 για το ημίχρονο της αναμέτρησης και στο 60’ ο ΟΦΗ πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Καμάου.

Απ

Από το 77′ και μετά η ΑΕΚ τα ‘παιξε όλα για όλα με Γκαρσία, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ και Αραούχο ενώ ο ΟΦΗ με την είσοδο του Γιαννούλη, έπαιζε με τρεις στόπερ.

Στο 86′ ο Κουμπαράκης καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Μπαλογιάννη στο σουτ του Άμραμπατ αλλά ο Μαροκινός αστόχησε, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι και έγινε «μοιραίος» για την Ένωση.

Οι ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμόες, Σάκχοφ, Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Ντε Γκούζμαν, Τοράλ, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν.