Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι ο MVP της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, ως επιβράβευση για την εμφάνισή του στο Ρεάλ Μαδρίτης – Σέριφ.

Το βράδυ της Τρίτης οι Μολδαβοί άφησαν άφωνο τον πλανήτη με τη νίκη τους επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη. Μια νίκη που οφείλεται κυρίως στον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος έκανε 12 αποκρούσεις και… εκνεύρισε τους παίκτες της ισπανικής ομάδας, αφού δεν μπορούσαν να του βάλουν γκολ με τίποτα. Μόνο με πέναλτι, όπως αποδείχθηκε.

Αυτή η εμφάνιση, λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα η UEFA να προτείνει τον Αθανασιάδη για MVP της αγωνιστικής, ενώ υποψήφιοι ήταν και οι Ντάρβιν Νούνιες (Μπενφίκα), Μίλαν Σκρίνιαρ (Ίντερ) και Λερόι Σανέ (Μπάγερν Μονάχου).

Ο Αθανασιάδης πανηγυρίζει με τον Κολοβό

Ο κόσμος ψήφισε Αθανασιάδη

Αφού, λοιπόν, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκανε γνωστούς τους υποψήφιους, τον λόγο πήραν, όπως πάντα, οι οπαδοί, οι οποίοι ψήφισαν και ανέδειξαν τον Έλληνα τερματοφύλακα καλύτερο παίκτης της 2ης αγωνιστικής των ομίλων.

Μια σπουδαία επιτυχία για τον Αθανασιάδη, ο οποίος όταν έμπαινε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου το βράδυ της Τρίτης μάλλον δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.