Έκπληξη στον Βασίλη Σπανούλη έκαναν εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι του για να τον αποθεώσουν.

Μπορεί να έχει βάλει τέλος στην καριέρα του, αλλά για τους ερυθρόλευκους και τους οπαδούς τους θα είναι πάντα ο αρχηγός τους. Και αυτό το δείχνουν με κάθε τρόπο. Όπως έκαναν και τώρα δηλαδή, αφού περίπου 250 φίλοι του Ολυμπιακού έφυγαν από το Καραϊσκάκη πριν το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη Super League 1 και πήγαν στο σπίτι του Σπανούλη.

Γιατί; Για να τον αποθεώσουν με συνθήματα και καπνογόνα, με τον πρώην διεθνή γκαρντ να βγαίνει για να τους μιλήσει. Ο Σπανούλης ευχαρίστησε τους οπαδούς για αυτή την κίνησή τους, λέγοντας τους παράλληλα ότι «σας ευχαριστώ που με τιμήσατε και με αγαπήσατε όπως σας αγάπησα κι εγώ. Πάντα είχα στο μυαλό το πως θα σας κάνω περήφανους. Να είστε δίπλα στην ομάδα όπως πάντα. Σας αγαπάω πάρα πολύ».

Μήνυμα, όμως, μέσω των social media έστειλε στους οπαδούς του Ολυμπιακού και η Ολυμπία Χοψονίδου, σύζυγος του Σπανούλη, γράφοντας το εξής: «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να ζήσω αυτή την στιγμή μαζί με τα παιδιά μου και τον άνδρα μου».