Καλό ξεκίνημα στη φετινή Super League 1 για τον Βόλο, ο οποίος με γκολ των Μπαρτόλο και Φαν Βέερτ νίκησε τη Λαμία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά απειλώντας στα… 26 δευτερόλεπτα με τον Φερνάντες και σκοράροντας, τελικά, στο 8′: Εκτέλεση φάουλ του Ρομέρο, η μπάλα στο δοκάρι, ο Αντέτζο έκανε λάθος στη συνέχεια της φάσης και ο Μπαρτόλο από κοντά έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί και στο 41′ ο Βόλος έκανε το 2-0 με τον Φαν Βέερτ, μετά την κάθετη πάσα του Φερνάντες.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε καλά για τους Θεσσαλούς αλλά το δεύτερο άνοιξε καλά για τη Λαμία, αφού στο 52′ ο Κλέιμαν έκανε μεγάλο λάθος και ο Τιρόνε το εκμεταλλεύτηκε για να μειώσει σε 2-1. Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι, με ψυχολογία, πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν και στη συνέχεια ο Βόλος ισορρόπησε την κατάσταση, κράτησε το σκορ και μπήκε με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή για τη Λαμία, έγινε ο γηραιότερος παίκτης που έχει παίξει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (40 ετών, 7 μηνών και 7 ημερών).

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (76′ Σουάρες), Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Φερνάντες (85′ Βοϊτκόφσκι), Φαν Βέερτ (68′ Ροσέρο).

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο (46′ Τιρόνε), Τζανετόπουλος (83′ Βύντρα), Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Νούνιες, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου (46′ Μαζουλουξής), Καραμάνος (73′ Μανούσος), Ρόμανιτς.