Η προσπάθεια της ΑΕΚ για κατασκευή νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζεται και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και συνάντηση που θα γίνει σήμερα… όλων των δυνάμεων.

Αυτό που θέλουν στην ΑΕΚ είναι να συσταθεί η ομάδα που θα τρέξει το όλο πρότζεκτ, όπως δήλωσε και πριν λίγες μέρες ο Σταύρος Αδαμίδης. Ετσι, το απόγευμα της Παρασκευής θα γίνει συνάντηση της ΠΑΕ, της Ερασιτεχνικής, του αρχιτέκτονα Αγιοστρατίτη, συμβούλων της ΠΑΕ και μιας νομικής ομάδας, ώστε να συσταθεί η ομάδα που θα αναλάβει όλες τις κινήσεις. Στην ΑΕΚ δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους, ειδικά από τη στιγμή που και η Πολιτεία εμφανίζεται θετική ως τώρα, αλλά ξέρουν πως τα πράγματα δεν είναι και εύκολα. Θα το παλέψουν, πάντως, μέχρι τέλους και αυτό που περιμένουν τώρα είναι και εγγράφως την απάντηση του αρμόδιου υπουργείου.

Ολοι ξέρουν τις δυσκολίες, αλλά η ΑΕΚ για πρώτη φορά είναι ενωμένη σε αυτό το θέμα και ως γνωστόν, όταν στην Ένωση υπάρχει… ένωση, τότε μπορούν να γίνουν τα πάντα!

Σε έκθεση Πατσατζόγλου, Μανωλάς
Σε μια έκθεση για ρολόγια θα είναι παρόντες το απόγευμα της Παρασκευής οι Χρήστος Πατσατζόγλου και Κώστας Μανωλάς. Εκεί θα παρουσιαστεί και ένα ρολόι που θα έχει το σήμα της ΑΕΚ και σύντομα θα πωλείται και από τα AEK Shop.

Τα μάτια… 1.014 στην Καβάλα!
Στον κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα η ΑΕΚ θα έχει τη συμπαράσταση τουλάχιστον 3.000 οπαδών της και άπαντες ελπίζουν πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και δε θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Ο λόγος είναι ότι την επόμενη Κυριακή διεξάγεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και στην Ένωση δε θέλουν να δώσουν την παραμικρή αφορμή σε κάποιους για να τιμωρήσουν την έδρα και να διεξαχθεί το ματς με άδειες εξέδρες. Οπως έχει αποδειχθεί, άλλωστε, δε θα έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό κάποιοι να πάρουν τέτοια απόφαση…

Πηγή: gazzetta.gr