Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πύρρος Δήμας απολογείται στον Θοδωρή Ιακωβίδη για τη δύσκολα κατάσταση που επικρατεί στην άρση βαρών.

Ο Έλληνας αθλητής συγκίνησε με όσα είπε μετά την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, αναφερόμενος στις τραγικές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν.

Δηλώσεις που σχολίασε ο Δήμας μέσω του Instagram, όπου ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν, ζητώντας συγγνώμη από τον Ιακωβίδη.

«Είμαι μέρος του ελληνικού αθλητισμού και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν για τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη στο Τόκυο. Μπορώ να σας αναλύσω την κατάσταση στην ΕΟΑΒ από το 2004 και μετά για να βγάλετε οι ίδιοι τα συμπεράσματα σας. Από τα Ολυμπιακά Ακίνητα που έμειναν αναξιοποίητα στην ντροπή του 2008 και από την οικονομική κρίση στην πολιτική στοχοποίηση του 2015. Πιστεύω πως η ιστορία του Θοδωρή είναι με έναν τρόπο αυτή η ιστορία των δυσκολιών που περάσαμε τα 10 τελευταία χρόνια. Τα λάθη μου αρκετά, αλλά όποιος προσπαθεί κάνει και λάθη. Οι ευθύνες μου μεγάλες. Τώρα ακόμα μεγαλύτερες. Με συγχωρείς Θοδωρή. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Για τον Ιακωβίδη και κάθε Ιακωβίδη», ανέφερε το μήνυμα του Δήμα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.