Άδικη χαρακτήρισε την κριτική που γίνεται προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ, ο Άαρον Ράμσεϊ. Ο 24χρονος άσος της Άρσεναλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, τονίζοντας ότι όλοι στην ομάδα θέλουν να κερδίζουν για εκείνον.

«Ο Βενγκέρ δέχεται άδικη κριτική και το ξέρουμε όλοι οι παίκτες. Σε κάθε ματς είμαστε όλοι μαζί και θέλουμε να νικήσουμε για εμάς και για εκείνον. Εκτός από τον εαυτό μας και το σύλλογο, αντιπροσωπεύουμε και τον προπονητή μας. Ξέρει την ποιότητά μας, πάντα πιστεύει σε εμάς και δημιουργεί πολύ καλό κλίμα πριν από κάθε παιχνίδι», είπε ο Ουαλός διεθνής που στη συνέχεια ανέφερε ότι έχουν ανάγκη από ένα καλό σερί στο πρωτάθλημα.

«Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε ένα καλό σερί στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε τώρα. Έχουμε δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες στη συνέχεια και ελπίζω να μπορέσουμε να πάρουμε το μέγιστο των βαθμών μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη», ήταν τα λόγια του άσου των «κανονιέρηδων» που μίλησε και για την ήττα από τη Στόουκ με 3-2 για το αγγλικό πρωτάθλημα.

«Με τη Στόουκ κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Ανεβάσαμε στροφές στο 2ο και φτάσαμε κοντά στην ισοφάριση. Το σημαντικό είναι ότι επανήλθαμε ύστερα από την ήττα μας και πλέον πρέπει να διατηρήσουμε την καλή μας φόρμα», δήλωσε.

Ο Άαρον Ράμσεϊ έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από αρκετούς τραυματισμούς και δεν είχε καταφέρει να βρει ρυθμό, όμως στα τελευταία παιχνίδια έχει αρχίσει να ανεβάζει «στροφές», με τον ίδιο να τονίζει ότι αισθάνεται καλά.

«Γίνομαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι. Αισθάνομαι καλά και ελπίζω πως πλέον μπορώ να έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα», είπε ο 24χρονος μέσος που τέλος αναφέρθηκε στο εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη της Άρσεναλ επί της Γαλατάσαραϊ (4-1).

«Είδα το γκολ και είναι σίγουρα το καλύτερο που έχω πετύχει μπροστά. Όταν έκανα το σουτ, ήξερα ότι είχε πιθανότητες να μπει ευτυχώς η μπάλα πήγε στη γωνία», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr