Με γκολ των Τζόλη και Κούτσια ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τη Φέγενορντ, στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του δικέφαλου του βορρά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για την απόδοση της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη Φέγενορντ και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Θεσσαλονικείς δεν μπήκαν καλά στην αναμέτρηση και δέχθηκαν γκολ μόλις στο 2ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπούρχερ μετά την εκτέλεση κόρνερ, αλλά αντέδρασαν καλά και στο 14′ πήραν πέναλτι για ανατροπή του Ολιβέιρα, με τον Τζόλη να εκτελεί και να ισοφαρίζει (1-1).

Οι ασπρόμαυροι είχαν ευκαιρίες με τους Σβαμπ (32′) και Ζίβκοβιτς (35′), οι Ολλανδοί είχαν δοκάρι με τον Λίνσεν (44′) και τελικά το 2-1 για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 52′ με την προβολή του Κούτσια μετά το γύρισμα του Μουργκ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Πασχαλάκης), Ροντρίγκο (46’ Τέιλορ), Βαρέλα (61’ Μιχάι), Μιχαηλίδης, Περέιρα (46’ Βιεϊρίνια), Εσίτι (61’ Τσιγγάρας), Σβαμπ (60’ Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς (46’ Μουργκ), Καγκάβα, (61’ Βρακάς, 83’ Κωνσταντέλιας) Τζόλης (46’ Καντουρί), Ολιβέιρα (46’ Κούτσιας).