Δίχως να υπάρχει βιασύνη για την επάνοδό τους, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Έργκους Κάτσε συνεχίζουν το πρόγραμμά τους, σήμερα πήραν μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς.

Δύο πολύ σημαντικές μονάδες στην προσπάθεια της ομάδας να κρατηθεί στην κορυφή, περιμένοντας να μάθει αν θα γίνει η προσεχής αγωνιστική ή αν το πρόγραμμα θα πάει κι άλλο πίσω.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορα μικροπροβλήματα όχι όμως τέτοια που να δημιουργούν «πονοκέφαλο» στον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο Γκολάσα περιορίστηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο και την Τετάρτη που θα του αφαιρεθούν τα ράμματα από το δάκτυλο του ποδιού (είχε υποβληθεί σε επέμβαση) θα ξεκινήσει τρέξιμο.

Ο Μαντούρο έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο, ο Δεληγιαννίδης έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος, ενώ εκτός έμειναν οι Κωνσταντινίδης και Ποζατζίδης καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Τετάρτη (18:00) στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία.

Πηγή: Sport-fm.gr