Οριστικό τέλος παίρνει η αναμονή του Παναθηναϊκού για να ‘χει ξανά ετοιμοπόλεμο τον Μάρκους Μπεργκ!

Έπειτα από δυο μήνες που μεσολάβησαν απ’ τον τραυματισμό του στο ματς με τον Λεβαδειακό (κι αφού το διάστημα αυτό φάνηκε σίγουρα μεγαλύτερο στον Γιάννη Αναστασίου και όλη την οικογένεια των «πρασίνων»), ο σουηδός επιθετικός βρίσκεται ξανά στη διάθεση της ομάδας.

Αφού έβγαλε λοιπόν και την προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί, επιβεβαιώνοντας ότι έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον τραυματισμό στην ωμοπλάτη, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Εκεί που δεν αποκλείεται -ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα- να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενόψει της δυναμικής επιστροφής του στα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα με τον Σουηδό πάντως, εκτός του ματς της Τετάρτης προτιμήθηκε να μείνουν (για λόγους αποφόρτισης) οι Ζέκα, Πράνιτς και Κουτρουμπής, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι τραυματίες Σίλντενφελντ και Ντίνας.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς, Σταματάκης, Κλωναρίδης.

Πηγή: Sport-fm.gr