Ανήσυχος για τον λίγο χρόνο που είχε να δουλέψει με όλους τους παίκτες του, αλλά βέβαιος για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» ζήτησε σοβαρότητα και πειθαρχία, ενώ έδειξε σεβασμό στους Περιστεριώτες οι οποίοι προέρχονται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για την διακοπή:
«Είχαμε αρκετά παιδιά που λείπανε με τις εθνικές ομάδες. Έχουμε πολλά προβλήματα. Ο Αθανασιάδης τρέχει για να προλάβει την Κυριακή λόγω μιας διάτασης. Έχουμε ελάχιστο χρόνο την ομάδα όλη μαζί για να δουλέψουμε κι αυτό είναι άσχημο. Από την άλλη τα παιδιά που έμειναν εδώ προετοιμάστηκαν αρκετά καλά και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό. Επίσης θετικό είναι το ότι κερδίσαμε χρόνο με τους τραυματίες. Έχει τα θετικά της η διακοπή αλλά και τα αρνητικά της».

Για τον αντίπαλο: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Άλλαξε προπονητή και ανέλαβε ένας κόουτς ο οποίος έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα πέρυσι με τον ΟΦΗ. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά πειθαρχημένοι και σοβαροί για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το αν του έλειψε το ποδόσφαιρο στη διακοπή: «Μα δεν σταμάτησα καθόλου. Δεν σταματάμε ποτέ. Είμαστε εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το βράδυ μέχρι το πρωί».

Για το τι είναι το ποδόσφαιρο για αυτόν: «Θυμάμαι τον εαυτό μου ανέκαθεν με μία μπάλα. Η ζωή μου είναι το ποδόσφαιρο!».

Για το τι περιμένει την Κυριακή: «Δεν ανησυχώ καθόλου. Δουλεύω πάρα πολύ και σας έχω πει πολλές φορές που τα έχω αφήσει όλα. Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα, θα έρθει να παίξει αυτό που μπορεί αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς».

Πηγή: Sport-fm.gr