Να τελειώσει με θετικό τρόπο τη σεζόν θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (22/05), έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να επιστρέψει στους τίτλους και άπαντες σε αυτήν είναι επικεντρωμένοι στην επίτευξη του στόχου.

Στον «δικέφαλο» του Βορρά κινούνται στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα στο ΟΑΚΑ, με τους οπαδούς να παίζουν και αυτοί τον δικό τους ρόλο. Μπορεί να μην είναι εφικτό να πάνε στο γήπεδο, όμως οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» βρέθηκαν στην Τούμπα για τη σημερινή προπόνηση της ομάδας τους, με στόχο την εμψύχωση παικτών και τεχνικού τιμ.

Μεγάλο βάρος πέφτει στον Πάμπολο Γκαρσία, ο οποίος καλείται να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές τόσο με την ενδεκάδα που θα προτιμήσει όσο και με τις αλλαγές κατά τη διάρκεια του ματς, καθώς ο αντίπαλος είναι ιδιαίτερα δυνατός.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ που αφορούν τον ΠΑΟΚ, ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να επιλέξει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Κρέσπο στην άμυνα, τους Μπάμπα και Ροντρίγκο στα πλάγια, τους Αουγκούστο και Σβαμπ στη μεσαία γραμμή, καθώς και τους Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί πίσω από τον Κρμέντσικ. Εάν δεν είναι στο 100% ο Μαροκινός, θα επιλεχθεί ο Ουάρντα στη μεσοεπιθετική γραμμή.