Πολύ σοβαρά εξετάζεται το ενδεχόμενο στην Ίντερ, να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ένας από τους υποψήφιους στόχους φαίνεται πως είναι και ο Τζόελ Κάμπελ.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «Corriere dello Sport», ο 22χρονος άσος της Άρσεναλ αρέσει πολύ στους «νερατζούρι» λόγω της αναμφισβήτητης αξίας του, του νεαρού της ηλικίας του, αλλά και της ευελιξίας του. Παράλληλα σημαντικό δεδομένο είναι πως οι «κανονιέρηδες» δεν του δίνουν χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο ατζέντης του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, θα πάει στο Μιλάνο εντός των επομένων εβδομάδων για να συγκεντρώσει προτάσεις για τον πελάτη του.

Επιπλέον, ο ιταλικός σύλλογος φαίνεται πως ενδιαφέρεται και για έναν συμπαίκτη του Κάμπελ, τον Λούκας Ποντόλσκι. Υπενθυμίζεται πως ούτε ο Γερμανός επιθετικός βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Αρσέν Βενγκέρ.

Τελευταίος στην λίστα της Ίντερ είναι ο Φάμπιο Μπορίνι, του οποίου η περίπτωση φαντάζει ως την πιο δύσκολη (από οικονομικής άποψης).

Πηγή: Sport-fm.gr