Στις άσχημες καταστάσεις που θα δημιουργούσε μια ήττα για τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά τη νίκη του «δικέφαλου του Βορρά» επί του Πλατανιά στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε την εικόνα της ομάδας του, ενώ τόνισε ιδιαίτερα τις καλές σχέσεις που έχει με τους ανθρώπους του Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:
Για τον Πλατανιά: «Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον Πλατανιά. Αν δεν ήταν ο Πλατανιάς εγώ δεν θα ήμουν εδώ. Δύο φορές με εμπιστεύτηκε αυτή η ομάδα και μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Να την προσέχετε αυτή την ομάδα γιατί αξίζει πολλά για την κοινωνία των Χανίων».

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα καλό ματς, με ένα καλό τέταρτο για τον Πλατανιά στην αρχή. Εμείς διορθώσαμε γρήγορα τα λάθη μας. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε. Εύχομαι στον προπονητή και στα παιδιά του Πλατανιά καλή συνέχεια, εγώ θα προσεύχομαι γι’ αυτούς»

Για τη βελτίωση που δείχνει ο ΠΑΟΚ και την πίεση που υπήρξε:
«Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, προσπαθούμε να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο. Τα μηνύματα από τα φιλικά ήταν ενθαρρυντικά. Έπρεπε να σκύψουμε το κεφαλάκι και να αλλάξουμε τρόπο συμπεριφοράς. Όσο για την πίεση; Φρίκη. Σήμερα κάθε άλλο αποτέλεσμα θα δημιουργούσε εντάσεις. Είπαμε στα παιδιά ότι υπάρχουν 15 μέρες μπροστά και πρέπει να είναι καλά και οι ομάδα και οι ίδιοι. Έρχεται ένα πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα που θέλει πολλή δουλειά».

Για τις δυνατότητες του Πλατανιά:
«Εγώ είδα τον Πλατανιά με τον Ατρόμητο και είπα ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολλή καλή ομάδα. Έπρεπε να προετοιμαστούμε καλά και αυτό κάναμε. Εμείς ήμασταν η αιτία που ο Πλατανιάς φάνηκε μικρός σήμερα. Με όλες τις ομάδες που έχουμε παίξει τις έχουμε κάνει να φαίνονται μικρές, αυτό συμβαίνει όταν εσύ είσαι πολύ καλός».

Πηγή: Sport-fm.gr