Σοκ επικρατεί στον χώρο του MMA, με την είδηση πως ο πρωταθλητής Άλαν Χαντζίεφ είναι νεκρός, έπειτα από καβγά σε εστιατόριο στη Ρωσία. Μάλιστα, οι ανθρώπινες απώλειες δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο αδελφός του αθλητή πήρε… εκδίκηση με τον ίδιο τρόπο από τον άνθρωπο που φερόμενο δράστη.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη το βράδυ στο ρεστοράν «Vegas», στο Μοζντόκ της Βόρειας Οσετίας, όπου ο 31χρονος είχε πάει μαζί με τον αδερφό του. Όμως, η βραδιά δεν κύλησε ήρεμα, καθώς μια άλλη παρέα άρχισε να τσακώνεται, έπειτα από λογομαχία.

Ο Χαντζίεφ ενεπλάκη στο περιστατικό, θέλοντας να τους χωρίσει. Δυστυχώς, όμως, μαχαιρώθηκε στην καρδιά από έναν άνδρα που του επιτέθηκε και παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε στο νοσοκομείο, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα rt.com.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το tass.ru, στην υπόθεση είχε εμπλοκή και η Στρατιωτική Αστυνομία, αφού στη συνέχεια ανέλαβε… δράση και ο αδελφός του άτυχου αθλητή. Επιτέθηκε στον φερόμενο δράστη του μαχαιρώματος, ο οποίος επίσης πέθανε λόγω των τραυμάτων του.

Ο επικεφαλής της περιοχής του Μοζντόκ, Όλεγκ Χαμπάλοφ, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Χαντζίεφ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.

O Άλαν Χαντζίεφ είχε κατακτήσει δύο παγκόσμιους τίτλους, ενώ είχε τίτλους και στην πυγμαχία με γυμνές γροθιές.