Τον δρόμο της Δικαιοσύνης πήρε η καταγγελία υπαλλήλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, εναντίον υψηλόβαθμου μέλους του Δ.Σ., η οποία αφορά απόπειρα βιασμού.

Η καταγγελία υποβλήθηκε και γνωστοποιήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την υπόθεση να βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.

Υπενθυμίζεται ότι, σχετική τοποθέτηση για τα όσα προέκυψαν έκανε και η Ομοσπονδία, η οποία μέσω ανακοίνωσής της ανέφερε πως «προκαλεί ερωτηματικά και υπόνοιες η ανάδειξή της».

Η ενημέρωση της ΓΓΑ αναφέρει:

«Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, για διερεύνηση τυχόν αξιόποινων πράξεων, διαβίβασε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταγγελία υπαλλήλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κατά μέλους του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ.

Η υπάλληλος καταγγέλλει το υψηλόβαθμο μέλος της διοίκησης της ΕΟΚ για απόπειρα βιασμού της το 2014, σεξουαλική παρενόχληση κατ’ εξακολούθηση, εκδικητικές συμπεριφορές και κατάχρηση εξουσίας προς το πρόσωπό της».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.