Η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τους Θεσσαλονικείς να παρουσιάζουν τον πιτσιρικά μέτοχό τους.

Ο στόχος των ανθρώπων της ασπρόμαυρης ΚΑΕ είναι να συγκεντρωθούν 500.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να παραταθεί ως τις 2 Απριλίου η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Διαδικασία στην οποία συμμετέχουν οι οπαδοί της ομάδας, με τον ΠΑΟΚ να στέκεται στον μικρό Γιάννη. Ένα παιδάκι δύο ετών που είναι πλέον… μέτοχος της ΚΑΕ.

«Αυτός ο φοβερός μπόμπιρας είναι ο Γιάννης. Το ξεχωριστό δώρο που πήρε για τα γενέθλιά του, πριν μερικές ημέρες που έγινε 2️ χρόνων, ήταν η συμμετοχή του στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Δεν είναι όμως ο μικρότερος σε ηλικία μέτοχος, καθώς η οικογένεια του μεγάλωσε και από την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, έχει ένα ακόμη μέλος! Ο νεογέννητος αδερφός του, με τη βοήθεια του πατέρα του Δημήτρη, συμμετείχε στην ΑΜΚ.

ΕΣΥ τι θα κάνεις?
Η καταμέτρηση συνεχίζεται ως τις 2 Απριλίου…», αναφέρει το σχετικό μήνυμα στα social media και συνοδεύεται και από ένα βίντεο του μικρού… μετόχου.