Η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τους Θεσσαλονικείς να παρουσιάζουν τον πιτσιρικά μέτοχό τους.

Ο στόχος των ανθρώπων της ασπρόμαυρης ΚΑΕ είναι να συγκεντρωθούν 500.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να παραταθεί ως τις 2 Απριλίου η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Διαδικασία στην οποία συμμετέχουν οι οπαδοί της ομάδας, με τον ΠΑΟΚ να στέκεται στον μικρό Γιάννη. Ένα παιδάκι δύο ετών που είναι πλέον… μέτοχος της ΚΑΕ.

«Αυτός ο φοβερός μπόμπιρας είναι ο Γιάννης. Το ξεχωριστό δώρο που πήρε για τα γενέθλιά του, πριν μερικές ημέρες που έγινε 2️ χρόνων, ήταν η συμμετοχή του στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Δεν είναι όμως ο μικρότερος σε ηλικία μέτοχος, καθώς η οικογένεια του μεγάλωσε και από την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, έχει ένα ακόμη μέλος! Ο νεογέννητος αδερφός του, με τη βοήθεια του πατέρα του Δημήτρη, συμμετείχε στην ΑΜΚ.

ΕΣΥ τι θα κάνεις?
Η καταμέτρηση συνεχίζεται ως τις 2 Απριλίου…», αναφέρει το σχετικό μήνυμα στα social media και συνοδεύεται και από ένα βίντεο του μικρού… μετόχου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.