Χωρίς άλλα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (06/02, 19:30) αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή της ομάδας του, στην οποία συμπεριέλαβε και τους τρεις νεοαποκτηθέντες, Γιουνούς Σανκαρέ, Γενί Ενγκμπακοτό και Σεχ Νιάς.

Ο τελευταίος έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (05/02) την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας έβγαλαν πολύ γρήγορα μέσα στην ημέρα και το δελτίο του παίκτη από την ΕΠΟ.

Μάλιστα, ο Ενγκμπακοτό είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα, αφού άφησε πολύ ικανοποιημένο τον Ρουμάνο τεχνικό με όσα έδειξε στις πρώτες προπονήσεις του με το «τριφύλλι».

Θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ, ενώ εκτός για τον αγώνα στα δυτικά προάστια έχουν μείνει και οι τιμωρημένοι Πούγγουρας και Χουάνκαρ.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.