Το 2-2 του πρώτου αγώνα έδινε ελαφρύ προβάδισμα στον Ατρόμητο, αλλά στους προημιτελικούς του κυπέλλου προκρίθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Γιαννιώτες ήταν αναγκασμένοι, μετά το σκορ του πρώτου ματς, να παίξουν για τη νίκη και φάνηκε αμέσως: Πλασέ του Νάουμετς εντός περιοχής και 0-1 στο 3′. Και μέχρι να καταλάβουν οι Περιστεριώτες τι γίνεται, ήρθε και το 0-2 στο 10′ με το σουτ του Μιλιντσεάνου.

Ο Ατρόμητος τα είχε χαμένα, ο ΠΑΣ πετούσε και αμέσως μετά, στο 13′, ο Σάλιακας με τρομερό σουτ εκτός έγραψε το 0-3! Και με τους γηπεδούχους να χρειάζονται, πλέον, τέσσερα γκολ για να πάρουν την πρόκριση, αυτό που έβαλε ο Κωτσόπουλος στο 28′, με ωραία ενέργεια, για το 1-3 ήταν σαν να μην μπήκε…

Τα πάντα είχαν κριθεί από πολύ νωρίς και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πιο πιθανό ήταν να βάλει κι άλλο γκολ ο ΠΑΣ, παρά να κάνει μια προσπάθεια, για την τιμή, ο Ατρόμητος. Οι Ελευθεριάδης (50′) και Παμλίδης (71′), όμως, έχασαν τις μεγάλες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα στο 80′ να γίνει το 2-3 από την κεφαλιά του Κωτσόπουλου.

Μικρό το κακό για τους Γιαννιώτες, οι οποίοι πήραν πανηγυρική πρόκριση για τους «8» του κυπέλλου.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκαλβάο (78′ Νταβιώτης), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Νάτσος (56′ Σάλομον), Οικονομίδης (24′ Κωτσόπουλος), Ούμπιδες, Χαρίσης (46′ Γούτας), Ραμπέλο (46′ Μάτιτς), Μουνίθ, Εντομβόνγι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς (75′ Λώλης), Ελευθεριάδης (58′ Μπρένερ), Παμλίδης (84′ Πανουργιάς), Μιλιντσεάνου (58′ Καρτάλης).