Για σήμερα αναμένεται η άφιξη στη Θεσσαλονίκη του Σίντζι Καγκάβα, η οποία μετατέθηκε για μία ημέρα αργότερα. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα έρθει με ιδιωτική πτήση, που του εξασφαλίζει ο ΠΑΟΚ, ώστε να κλείσει το ζήτημα της μεταγραφής του στον «δικέφαλο» του Βορρά το συντομότερο δυνατό.

Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο το μεταγραφικό ζήτημα στο προσκήνιο, καθώς υπάρχει το αυριανό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.Ο Πάμπλο Γκαρσία έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του από το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, αφού δεν τα παράτησαν και διεκδίκησαν μέχρι τέλους το αποτέλεσμα

Σε ό,τι αφορά, τώρα, το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, ο Ουρουγουανός τεχνικός φαίνεται πως περιμένει ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ώστε να καταστρώσει τα τελικά του πλάνα. Ο Ισπανός αμυντικός αποχώρησε με πρόβλημα από το παιχνίδι με την Ένωση και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Τη θέση του στην ενδεκάδα -σε περίπτωση που δεν προλάβει- θα πάρει ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος θα παίξει δίπλα στον Ίνγκασον. Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, υπάρχει η σκέψη να επανέλθει το 4-3-3, με τα πρόσωπα να είναι λίγο πολύ γνωστά.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, μια θέση στα πλάγια της άμυνας διεκδικεί ο Ροντρίγκο, με τον Βιεϊρίνια να είναι σίγουρος.
Στον χώρο της μεσαίας γραμμής και σε περίπτωση που προτιμηθεί τριάδα, θα παίξουν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο πίσω από τους Σβαμπ και Ελ Καντουρί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού και ο Μουργκ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Τζόλης, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ουάρντα.