Χωρίς κανένα πρόβλημα θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (24/01, 19:30) την ΑΕΚ στο ντέρμπι των «δικεφάλων» το βράδυ της Τούμπας, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η σημερινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων» εστιάστηκε στην τακτική προσέγγιση του αντιπάλου, με πολλή δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι και με οικογενειακό δίτερμα στο τέλος.

Κάποιος άλλος απών -πέραν του Ενέα Μιχάι, ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του- δεν υπήρχε, με το μυαλό όλων να είναι στο επικείμενο ντέρμπι της Κυριακής.

Με βάση τις ως τώρα ενδείξεις, ο Πάμπλο Γκαρσία θα ξεκινήσει τον αγώνα με το κλασικό του 4-2-3-1 και τους τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ, τους Ροντρίγκο Σοάρες, Βαρέλα, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια στην άμυνα (από δεξιά στα αριστερά), τους Ελ Καντουρί και Αουγκούστο στα χαφ, τους Άντριγια Ζίβκοβιτς, Τζόλη και Ουάρντα στη μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ Κρμέντσικ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προπονηθεί και αύριο, στις 11:00, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, και μετά το τέλος του προγράμματος θα γίνει γνωστή η αποστολή ενόψει Ένωσης.