Μπορεί να χρειάστηκε ένα μίνι… σίριαλ για να κλείσει στον Ολυμπιακό αλλά και η αποτυχημένη απόπειρα της Πόρτο να μην γίνει η μεταγραφή, όμως όλα ξεπεράστηκαν.

Έτσι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με το… ξεκίνημα του νέου έτους έφτασε στην Αθήνα για να γίνει και τυπικά παίκτης της ομάδας των Πειραιωτών και αφού απέρριψε την επιλογή να μείνει δανεικός στην Πάσος από την Πόρτο και να γυρίσει του χρόνου στο Ντραγκάο. Ο διεθνής αριστερός μπακ έπαιζε στην Πάσος Φερέιρα και ο Ολυμπιακός δαπάνησε πάνω από 2 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του. Θα κλείσει με συμβόλαιο διάρκειας 4.5 ετών. Γεννηθείς το 1998 και κάτοχος πορτογαλικού και μολδαβικού διαβατηρίου έχει θητεία στις Ακαδημίες των Μπελενένσες και Πόρτο, στη Β’ ομάδα της Πόρτο και φέτος στην Πάσος, όπου είχε 13 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ. Είναι 24 φορές διεθνής με τη Μολδαβία.

Προφανώς και είναι η πρώτη μεταγραφή του 2021. Η πτήση του Ρέαμπτσιουκ – με τον διεθνή ακραίο να φτάνει Αθήνα με αεροπλάνο μέσω Άμστερνταμ – προσγειώθηκε στις 00.45. Ο Μολδαβός έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα αφίξεων λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

Πηγή: gazzetta.gr