Ο Πιερ Ντρεοσί προειδοποίησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά τους και προανήγγειλε αποχωρήσεις και μεταγραφές.

Οι πράσινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ μίλησε στους ποδοσφαιριστές, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα με τα πειθαρχικά παραπτώματα.

«Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην άδεια σας και να ξεκουραστηκατε. Μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει όλοι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν από την ομάδα, άλλοι θα έρθουν. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο.

Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το ομαδικό πνεύμα. Είναι απαραίτητο για να ανεβάσουμε επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Είδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν. Μιλάω γενικά και όχι ανά περίπτωση. Δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές σε μεγάλα επαγγελματικά κλαμπ», ήταν τα λόγια του Ντρεοσί.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.