Περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά είχε διάρκεια η συνάντηση που είχαν σήμερα (18/12) δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τη Διπλή Ανάπλαση και το ενδεχόμενο να κατασκευαστεί το γήπεδο μπάσκετ του «τριφυλλιού» στον Βοτανικό.

Ο δήμος Αθηναίων αναφέρει σχετικά: «Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, όσο και για όλη την πόλη. Υλοποιείται βάσει των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων. Κρατάμε την εκπεφρασμένη δέσμευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμμετάσχει σε ομάδα εργασίας για το γήπεδο του μπάσκετ και τη διαβεβαίωση ότι θα δώσει το “παρών” στην πρώτη συνεδρίαση της στις αρχές Ιανουαρίου. Σημασία έχει μόνο η επίτευξη του κοινού στόχου. Κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας».

Γιαννακόπουλος: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να πάρει αυτή την απόφαση

Υπενθυμίζεται ότι, λίγο μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε χαρακτηριστικά: «Κανείς από εμάς δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για όλο αυτό το πρότζεκτ. Ούτε κάποιος ο οποίος έχει διασύρει τον Παναθηναϊκό και το μόνο που σκέφτεται είναι το οικονομικό, η τσέπη του και οι εξυπηρετήσεις σε τρίτους.

Ούτε κάποιος που δεν έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος για κάτι τέτοιο, ούτε κάποιος που είναι προς αποχώρηση. Αυτή η απόφαση πρέπει να παρθεί από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη».

Ο κ. Γιαννακόπουλος έκλεισε, λέγοντας: «Όποια κι αν είναι η απόφαση η ΚΑΕ θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή για όσο διάστημα θα είμαι εγώ ιδιοκτήτης. Αν έρθει άλλος ιδιοκτήτης θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος».