Τις επαφές για την απόκτηση του βασικού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, έχει αρχίσει ο Νίκος Νταμπίζας.

Στο «τριφύλλι» είχαν έτοιμη λίστα με υποψήφιους στόπερ, στην περίπτωση που δεν έμενε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, και πλέον ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου ψάχνει για παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό, που μένουν ελεύθεροι και μπορούν με ένα συμβόλαιο κοντά στις 300-350.000 ευρώ να έρθουν στην ομάδα.

Όπως γράφει η SportDay, ο Νταμπίζας μιλάει ήδη με κάποιους ποδοσφαιριστές και βρίσκεται σε επαφή με τους εκπροσώπους τους, έχοντας ως στόχο η υπόθεση να κλείσει το επόμενο δεκαήμερο.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Καραγκούνης ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην Εθνική Ελλάδα και οι τελικές επαφές για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα θα γίνουν μετά το τέλος των υποχρεώσεων της «γαλανόλευκης» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Αρα η υπόθεση του αρχηγού του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος παίρνει παράταση μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι να μην εξελιχθεί σε… σίριαλ, καθώς έχει γίνει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στον Καραγκούνη και θα του ζητήσει άμεση απάντηση μετά το Μουντιάλ, ώστε να μην υπάρξει νέα παράταση.

Πηγή: sport-fm.gr