Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι ενόψει του κυριακάτικου (06/12, 19:30) ματς με την ΑΕΚ τέθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον κράτησαν εκτός για κάποιες ημέρες, προπονήθηκε σε φουλ ένταση σήμερα το απόγευμα και θα είναι διαθέσιμος για το αθηναϊκό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στη Super League 1.

Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος τεχνικός θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο 27χρονος μεσοαμυντικός, αν και πλέον όλα συνηγορούν ότι θα είναι κανονικά στην «πράσινη» ενδεκάδα.

Θεραπεία ακολούθησε ο Σαβιέρ, που θέλει ακόμη τουλάχιστον 15 μέρες για να «μπει» σε φουλ ρυθμούς μετά το οστικό οίδημα που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ θέση στην αποστολή (αντί του Καμπετσή) διεκδικεί και ο Ιωαννίδης που προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Μπόλονι έδειξε στους παίκτες του για περίπου 40 λεπτά βίντεο με στιγμιότυπα από φετινά ματς της ΑΕΚ, συμπεριλαμβάνοντας και αυτό με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.