Με προορισμό την Γερμανία για ένα θετικό αποτέλεσμα, αναχώρησε η αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή έφτασε στις 8 το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», με τους Νέτο και Μίσελ να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης κοντά στην πρόκριση στη επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Μας περιμένει ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι που στην ουσία θα είναι ο επαναληπτικός του προηγούμενου παιχνιδιού. Φροντίσαμε να δουλέψουμε σκληρά με τον προπονητή μας αλλά και στην τακτική και θα πάμε να διεκδικήσουμε και τις δικές μας πιθανότητες για την νίκη. Έχουμε μία ποιοτική ομάδα και πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά ο Νέτο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με γνώμονα το πρώτο παιχνίδι αν έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Μπορεί να μην είχαμε κάνει πολλές ευκαιρείς αλλά είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία που θα κοιτάξουμε να την έχουμε και πάλι αλλά και τη φορά αυτή να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε για γκολ».

Για την τακτική στο συγκεκριμένο αγώνα είπε: «Σίγουρα η τακτική θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο με μένα να είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να φύγουμε με κάτι θετικό αύριο από την Γερμανία. Αν πάρουμε εξάλλου ένα θετικό αποτέλεσμα και κερδίσουμε στην τελευταία αγωνιστική την Ρόζενμποργκ στην έδρα μας θα κρατάμε εμείς την πρόκριση στα πόδια μας».

Από την πλευρά του ο Μίσελ τόνισε: «Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Θα πρέπει ωστόσο να αποσπάσουμε τουλάχιστον έναν βαθμό και κάτι παραπάνω. Έχουμε δουλέψει και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», ενώ για την αντίπαλο της ομάδας του συμπλήρωσε: «Είναι μία ποιοτική ομάδα με μας να πρέπει να έχουμε μία καλή κυκλοφορία της μπάλας οπότε δεν θα πρέπει να τους δώσουμε την κατοχή. Ειδικά τώρα που παίζει στην έδρα της και να τους πιέσουμε ψηλά».

Οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι οι Πρίττας Κόκε, Κάλβο, Σηφάκης, Χαβίτο, Ρονάλντο, Νέτο, Φατί, Λαζαρίδης, Τσεζνάουσκις, Μενδρινός, Οριόλ, Βελλίδης, Μπαρέρο,Καζναφέρης, Ρουίζ, Βανγκέλι, Μίσελ και Τόχα.

Πηγή: gazzetta.gr