Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί αύριο τη Βιγιαρεάλ στη Τούμπα και ο Λίνο είναι πεπεισμένος πως ο «δικέφαλος» μπορεί να επικρατήσει επί του «κίτρινου υποβρυχίου».

Ο αμυντικός του συλλόγου της Θεσσαλονίκης μίλησε στον Sport 103

Για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ

«Δεν είναι και τόσο δύσκολο, όσο πιστεύουν πολλοί. Αυτό το είδαμε και στην Ισπανία. Η Βιγιαρεάλ έχει ποιότητα, αλλά όλοι είδαμε πώς στάθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σε καλή στιγμή. Πρέπει η ομάδα μου να δει τον αντίπαλο με σοβαρότητα. Αν το κάνει, έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει».

Για το πού πρέπει να επικεντρώσει ο ΠΑΟΚ την προσοχή του

«Η προσοχή πρέπει να στραφεί σε όλους τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά και σε όλες τις γραμμές της δικής μου ομάδας. Οι Ισπανοί παίζουν ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνω, είναι σε καλή στιγμή και πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει».

Για το αν πρέπει να κυνηγήσει πρώτος το γκολ ο ΠΑΟΚ

«Οι Ισπανοί θα παίξουν προσεκτικά, γιατί τους βολεύει κι η ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγήσει πρώτος το γκολ, ώστε να αποκτήσουν οι παίκτες αυτοπεποίθηση για το υπόλοιπο του αγώνα».

Για τον Σακελλαρίου

«Είναι ένας παίκτης με δύναμη στο παιχνίδι του. Δεν διστάζει κι αυτό είναι καλό στοιχείο, που πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα πρέπει να βασίζεται σε αυτόν τον παίκτη».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος που δεν μπορεί να βοηθήσει στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ

«Λύπη και απογοήτευση αισθάνομαι που δεν μπορώ να παίξω και να βοηθήσω. Με ικανοποιεί μόνο ότι κάθε μέρα αισθάνομαι καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό ρόστερ και μπορεί να αναπληρωθεί όποιος λείπει. Ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση».

Για το πότε προβλέπει ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες

«Αύριο θα υποβληθώ σε νέες εξετάσεις και θα γνωρίζω πότε θα μπορέσω να μπω σε κανονικό πρόγραμμα. Μόλις μάθω πότε θα επιστρέψω, θα είμαι πιο ήρεμος».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας

«Το περιμένουμε αυτό το παιχνίδι όλοι στην ομάδα. Μόνο που τώρα είναι στην Τούμπα ο αγώνας. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε την περασμένη σεζόν και θέλουμε τη ρεβάνς. Πάντως, δεν πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό το παιχνίδι, καθώς υπάρχουν κι άλλα σημαντικά ματς μέχρι τότε».

Πηγή: gazzetta.gr