Μετά τον υποβιβασμό της Μπολόνια στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι ο Παναγιώτης Κονέ θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα της Serie Α την καριέρα του.

Για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος προετοιμάζεται μαζί με τους άλλους παίκτες στις ΗΠΑ για το Μουντιάλ στη Βραζιλία, είχε ενδιαφερθεί τον περασμένο Γενάρη η Τορίνο.

Τότε η «γκρανάτα» έδινε 6 εκατ. ευρώ στους «ροσομπλού», οι οποίοι είχαν απαντήσει αρνητικά με την προοπτική να παραμείνουν στην κατηγορία.

Τελικά αυτό δε συνέβη και όλα δείχνουν ότι ο 26χρονος θα απασχολήσει εκ νέου την Τορίνο, καθώς ταιριάζει… γάντι στο 3-5-2 που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει φέτος ο Τζιαν Πιέρο Βεντούρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι δύο ιταλικοί σύλλογοι αναμένεται να τα βρουν στο προαναφερθέν ποσό για το 100% των δικαιωμάτων του Κονέ, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που να αγγίζουν τις 850.000 ευρώ (καθαρά).

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φέρεται να είναι έτοιμος να ανακοινωθεί από την Παλέρμο, με την οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων!

Πηγή: sport-fm.gr