Το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς αρχίζει την Κυριακή 25 Μαΐου στον OTE TV, μέσα από το Eurosport. Από την πρώτη μέρα του Roland Garros έως τον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή 8 Ιουνίου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν πάνω από 220 ώρες live μεταδόσεων στα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2 και άφθονη δράση από 7 γήπεδα, καθημερινά από τις 12.00 έως και την ολοκλήρωση των αγώνων.

Επίσης, η εκπομπή «Game, Set & Mats» με τον Ματς Βιλάντερ και την Άναμπελ Κροφτ θα συμπληρώνει το πλούσιο αθλητικό θέαμα από το Παρίσι με συνεντεύξεις, αναλύσεις και τις καλύτερες στιγμές των αγώνων που προηγήθηκαν.

Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τους φίλους του τένις, με κορυφαίο θέαμα όλη την αγωνιστική περίοδο και πάνω από 500 ώρες live αγώνων από τις σημαντικότερες διοργανώσεις παγκοσμίως, έχοντας εξασφαλίσει το σύνολο των τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, 500 και 250, μαζί με τους τελικούς του Barclays ATP World Tour και τα γυναικεία τουρνουά WTA International Εvents. Επίσης, μέσα από τα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν τις μεταδόσεις των κορυφαίων τουρνουά Grand Slam, Australian Open, Roland Garros και U.S.Open, καθ’ όλη τη διάρκειά τους.

Επόμενο ATP World Tour Masters 1000 που θα φιλοξενηθεί αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, είναι το τουρνουά του Τορόντο, από τις 4 έως τις 8 Αυγούστου, με τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου που θα μονομαχήσουν για το τρόπαιο, το χρηματικό έπαθλο και τους βαθμούς της παγκόσμιας κατάταξης ΑΤΡ. Από την Πέμπτη 22 έως και το Σάββατο 24 Μαΐου, τα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του ΟΤΕ TV θα μεταδώσουν την προημιτελική, ημιτελική και τελική φάση των τουρνουά WTA και ΑΤΡ 250 του Στρασβούργου και της Νίκαιας αντίστοιχα.

Ακόμη, μέσα από την εκπομπή Top Spin, τη μοναδική στην Ελλάδα εκπομπή για τένις, που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 20.00 στο OTE SPORT 4, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στο χώρο του τένις, με ειδικά αφιερώματα, συνεντεύξεις και καλεσμένους στο στούντιο.