Ο Μάικ Τάισον ήταν ικανός για όλα κατά τη διάρκεις της καριέρας του και το επιβεβαιώνει με όσα λέει.

Υπήρξε φαινόμενο της πυγμαχίας, ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου αλλά η πορεία της ζωής του δεν ήταν και η καλύτερη. Ο Τάισον πέρασε πολλά, έκανε φυλακή με την κατηγορία του βιασμού, έμπλεξε με τα ναρκωτικά και σκεφτόταν διάφορους τρόπους για να περάσει τους ελέγχους ντόπινγκ.

Όπως, για παράδειγμα, το να χρησιμοποιήσει μια φορά το Whizzinator, μια συσκευή που αποτελείται από ψεύτικο πέος διαφόρων χρωμάτων, έχοντας ενσωματωμένη μια υποδοχή για υγρό, το οποίο βγαίνει όταν το πατήσεις.

Από αυτή την υποδοχή, λοιπόν, κάποτε βγήκαν τα ούρα της κόρης του, όπως επίσης παραδέχθηκε, αφού φοβήθηκε να κάνει χρήση αυτών της συζύγου του για να μην δείξει ότι… είναι έγκυος.

«Έβαλα της κόρης μου μέσα. Αρχικά ήταν να βάλω της γυναίκας μου, αλλά μου είπε «μωρό μου, κοίτα μην βγει οτι είσαι έγκυος» και έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω του παιδιού. Φοβήθηκα μην βγει οτι είμαι έγκυος», ήταν τα λόγια του Τάισον.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.