Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διακόπτονται αυτή την εβδομάδα λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων. Η δράση όμως συνεχίζεται όλο τον Νοέμβριο με μεγάλα παιχνίδια.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αρχικά στους τέσσερις αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Euro. Αμέσως μετά ολοκληρώνεται το Nations League με τα παιχνίδια των δύο τελευταίων αγωνιστικών των ομίλων. Στη συνέχεια επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με πολλά ντέρμπι. Συνεχίζονται το Champions League και το Europa League με τα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων.

Μεγάλες αναμετρήσεις έχει και το μπασκετικό πρόγραμμα με δυνατές αναμετρήσεις στην Euroleague, το Eurocup, τη Basketball Champions League.

Ο Νοέμβριος είναι «καυτός» με πλούσια δράση και το Pamestoixima.gr δίνει το «παρών» σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα με πολλές στοιχηματικές επιλογές. Κάθε ημέρα προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Πέντε είναι οι σημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr με τριάδες που έχουν ενισχυμένες αποδόσεις.

Τρεις προσφορές για το ποδόσφαιρο

  • Η πρώτη προσφορά είναι για τρεις φιλικούς αγώνες των εθνικών ομάδων. Η τριάδα που προσφέρεται σήμερα με ενισχυμένη απόδοση είναι με τα Over 3,5 γκολ στον αγώνα Δανία-Σουηδία, τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι Ρουμανία-Λευκορωσία και την νίκη της Τουρκίας σε συνδυασμό με τα Over 2,5 γκολ στο ματς με την Κροατία.
  • Η δεύτερη ποδοσφαιρική τριάδα με ενισχυμένη απόδοση είναι με την νίκη της Μπαστιά στον αγώνα με τη Σετ, τα Over 3,5 γκολ στο παιχνίδι Εξέλσιορ-Ος και το 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης Μπόρεχαμ-Ντάγκενταμ & Ρεντ.
  • Η τρίτη τριάδα του Pamestoixima.gr είναι με την ισοπαλία στον αγώνα Μπουργκ Περόνας-Ρεντ Σταρ, το Goal στο ματς Χάλιφαξ-Βελντστόουν και τα Over 3,5 γκολ στο παιχνίδι Τέλσταρ-Γκόου Άχεντ Ιγκλς.

Δύο προσφορές για τους αγώνες μπάσκετ

Τριάδες με ενισχυμένη απόδοση προσφέρει το Pamestoixima.gr και για το μπάσκετ, για τους αποψινούς αγώνες του Eurocup και του Basketball Champions League:

  • Η πρώτη τριάδα είναι με τη νίκη της Ούνικς Καζάν στον εκτός έδρας αγώνα της με τη Μπασακσεχίρ, τους Over/Under πόντους στο παιχνίδι Ουλμ-Μπρέσια και το χάντικαπ πόντων στο ματς Στρασβούργο-Ρίτας Βίλνιους.
  • Η δεύτερη μπασκετική τριάδα είναι με τη νίκη της Σαν Πάμπλο Μπούργος στον εκτός έδρας αγώνα της με την Οστάνδη, τους Over/Under πόντους στο παιχνίδι Μπιλμπάο-Μπάμπεργκ, και το χάντικαπ πόντων στην αναμέτρηση Χάποελ Χολόν-Σολέ.