Η ΑΕΚ παίζει αύριο, Πέμπτη (05/11, 22:00) την τελευταία της… ζαριά για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζόρια, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι στην Ουκρανία, τόνισε πως μοναδικό αποτέλεσμα για την ομάδα του είναι η επικράτηση και πως θα κάνει τα πάντα για να συμβεί αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για:

Την επικείμενη απουσία του Μάσιμο Καρέρα από τον πάγκο: «Θα πρέπει να βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία με τον βοηθό προπονητή, Τζιανλούκα Κολονέλο, και να μας ενημερώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σίγουρα θα είναι διαφορετικά χωρίς αυτόν στον πάγκο, αλλά πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Την αναμέτρηση με την Ζόρια: «Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Έχουμε ήδη δύο ήττες και θα πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία για να το κάνουμε και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε».

Το αν η αναμέτρηση είναι η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ για πρόκριση: «Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να μειώσουμε την διαφορά, για αυτό πρέπει να κερδίσουμε».

Τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ζόρια: «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχουμε προλάβει να μελετήσουμε εκτενώς τον αντίπαλο. Πιθανότατα αργότερα στο ξενοδοχείο θα μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνους, για το πως παίζουν, να εντοπίσουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους και να τους τιμωρήσουμε όπου είναι ευάλωτοι».