Με πέναλτι του Μπαράλες ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 τον ΟΦΗ και ανέβηκε κι άλλο στη βαθμολογία.

Το ματς είχε καλό ρυθμό από νωρίς, είχε και κάποιες καλές φάσεις, αλλά αυτό που το «σημάδεψε» ήταν ο -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- σοβαρός τραυματισμός του Ναμπί στο 38′. Τραυματισμός – πλήγμα για τον ΟΦΗ, ο οποίος πάντως στο 45′ είχε πολύ καλή ευκαιρία για να προηγηθεί με τον Διαμαντή.

Στο δεύτερο μέρος ήταν ο Αστέρας που πλησίασε περισσότερο στο γκολ, με τον Λουίς Φερνάντες στο 68′, για να το πετύχει τελικά στο 73′ με το πέναλτι του Μπαράλες, μετά το μαρκάρισμα του Σελίμοβιτς στον ίδιο παίκτη.

Ο ΟΦΗ ήταν πίσω στο σκορ και από το 77′ ήταν και με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σελίμοβιτς, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να πάρει τη νίκη που τον βάζει στην 5άδα, αφού στο 87′ η μεγάλη ευκαιρία των Κρητικών με τον Γκαργκαλατζίδη δεν έγινε γκολ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Μπόρχα Φερνάντεθ (53′ Μουνάφο), Βαλιέντε (69′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (53′ Λουίς Φερνάντες), Σίτο (69′ Κρέσπι), Μπαράλες, Τίλικα.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (66′ Λυμπεράκης), Σακόρ, Μεγιάδο, Ναμπί (38′ Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο, Στούρτζεον, Γιάννου (66′ Γρίβας).