Μια συγκλονιστική ιστορία, στην οποία συμμετείχε εμμέσως και ο Γιώργος Πρίντεζης, ήρθε στη δημοσιότητα από την εκπομπή της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου «Γράμμα για Σένα», με παρουσιάστρια τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ο αποστολέας του δεύτερου γράμματος είναι ένα νεαρός άνδρας που από τα 16 του χρόνια χρειάστηκε να γίνει μαχητής της ζωής, καθώς πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή. Και εκεί που ήταν ένα κοινωνικό παιδί γεμάτο δραστηριότητες, αναγκάστηκε να αποκοπεί από όλους λόγω μυελογενούς λευχαιμίας. Μέχρι που βρέθηκε μια γυναίκα, η οποία με μια της κίνηση τον βοήθησε να «αναγεννηθεί».

Ο νεαρός Νίκος πήγε στην εκπομπή με σκοπό να ευχαριστήσει την Λένα Κοροβίλα, για το μεγαλύτερο δώρο που απλόχερα του χάρισε, αυτό της ζωής. Ο Νίκος, ήταν μόλις 16 ετών όταν διεγνώσθη με οξεία μυελογενής λευχαιμία. Η ζωή όλης της οικογένειας του άλλαξε αστραπιαία. Ενώ ο έφηβος αγωνιζόταν στο γήπεδο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, ξαφνικά βρέθηκε να παίζει… μπάλα σε ένα πολύ αφιλόξενο «αγωνιστικό χώρο».

Πέρασε δύσκολα, έχασε την εφηβεία του, απομάκρυνε τους φίλους του για ένα διάστημα από τη ζωή του, είδε συνομήλικους του να χάνουν τη ζωή τους, ωστόσο ο ίδιος άντεξε. Τα όσα βίωσε τον έκαναν τόσο δυνατό, που τον έκαναν να κοιτάξει στα μάτια τη δότρια μυελού των οστών και να της πει μπροστά σε όλον τον κόσμο πόσο ευγνώμων είναι που ζει μέσα από τα κύτταρα της.

Ο άσος του μπασκετικού Ολυμπιακού συμμετείχε στην εκπομπή, μέσω μιας παρέμβασης από βίντεο, για να στείλει το δικό του μήνυμα στον Νίκο, αλλά και σε όσους αντιμετωπίζουν εξίσου δύσκολες στιγμές στη ζωή τους.

«Φίλε μου Νίκο καλησπέρα, ενημερώθηκα για την ιστορία σου και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις πάντα υγεία: Θέλω να ξέρεις, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείς κάτι, θα είμαι πάντα εδώ για σένα.

Ελπίζω κάποια στιγμή να σε γνωρίσω και από κοντά. Να έχεις πάντα δίπλα σου τους ανθρώπους σου που σε αγαπάνε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου στην μεγάλη προσπάθεια που κάνεις», ήταν τα συγκινητικά λόγια που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Πρίντεζης.