Η άνοδος έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά, η νίκη και το θέαμα είναι σταθερό ζητούμενο για την ΑΕΚ, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το πρώτο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του στη Γ’ Εθνική για να δώσει ευκαιρίες, ίσως τις τελευταίες, σε ορισμένους παίκτες για να τον πείσουν πως έχουν θέση στην ομάδα της επόμενης σεζόν.

Για τον σημερινό αγώνα με το Αιγάλεω (17:00, Novasports 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) εκτός αποστολής έμειναν οι Τσιρίλο και Πόποβιτς για να ελευθερωθούν θέσεις ξένων, όπως και οι Μπρέσεβιτς, Τσεβάς και Καραγκιολίδης λόγω τραυματισμών, αλλά και ο τιμωρημένος Πεταυράκης. Παρά τις απουσίες αυτές, ο «Κολοσσός» αναμένεται να αφήσει στον πάγκο Γεωργέα, Κορδέρο, Σταθάκη και Πλατέλλα.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στις προηγούμενες προπονήσεις, ο Βούρας θα είναι ξανά στο τέρμα, ο Αργυρίου και ο Τσουμάγκας θα καλύψουν το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, με τους Τζανετόπουλο και Τσούπρο σε ρόλο στόπερ, Ρόβας και Ανάκογλου θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Ράμα και τον Μούργκα σε ρόλο εξτρέμ, τον Γροντή ως επιτελικό μέσο και τον Ντακόλ στην κορυφή της επίθεσης.

Τα ξαναλέει με Λάζοβιτς

Στην πρώτη επαφή που υπήρχε μεταξύ ΑΕΚ και Ντάνκο Λάζοβιτς ο 31χρονος επιθετικός είχε παρουσιαστεί θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει δεύτερη κρούση για να φανεί υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Στην «Ένωση» θέλουν να διαπιστώσουν αν όντως ισχύει η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σέρβου, που του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος αν έχει πρόταση που τον καλύπτει από το εξωτερικό, αλλά και ποιες είναι οι απαιτήσεις του, δεδομένου πως το φετινό του κασέ ήταν στις 280.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr